top of page
Search
  • Neli

Petua & Strategi Main Yin & Yang 918Kiss/SCR888

Yin & Yang

Dalam falsafah Cina, yin dan yang (陰陽 yīnyáng, "gelap-terang", "negatif-positif") adalah konsep dualisme dalam falsafah Cina kuno, menggambarkan bagaimana kekuatan yang bertentangan atau bertentangan mungkin benar-benar saling melengkapi, saling berkait, dan saling bergantung dunia semulajadi, dan bagaimana mereka boleh menumbuhkan satu sama lain semasa mereka saling menyatukan.Dalam kosmologi Cina, alam semesta mencipta dirinya daripada kekacauan utama tenaga material, yang dianjurkan ke dalam kitaran Yin dan Yang dan dibentuk menjadi objek dan kehidupan. Yin adalah prinsip yang aktif dan Yang aktif, dilihat dalam semua bentuk perubahan dan perbezaan seperti kitaran tahunan (musim sejuk dan musim panas), landskap (menghadap ke utara dan kecerahan menghadap selatan), gandingan seksual (wanita dan lelaki) , pembentukan kedua-dua lelaki dan wanita sebagai watak, dan sejarah sosiopolitik (gangguan dan ketenteraman)


Ying & Yang Mobile Online Slot Game

Mendapatkan keseimbangan rohani dengan slot Yin & Yang dan duduk semula ketika anda memanfaatkan kuasa alam di dunia untuk menggali harta karun yang luar biasa. Dragons akan keluar dari api untuk meningkatkan gulungan dengan ciri-ciri semasa anda menjejaki simbol Naga untuk mendapatkan masuk ke Bonus Spins Percuma!

Yin & Yang adalah permainan slot debut mudah alih yang dilahirkan dari kerjasama dua pereka, dan ia adalah tanda pasti perkara-perkara hebat yang datang dari perkongsian.


YIN & YANG MOBILE GAME INFO

RTP

95.3%

Features

Free Spins, Scatter Symbols, Wild

Developer

BB Games

Minimum Bet RM0.01Maksimum Bet RM120

Reels

4 Reels

Paylines

40 Paylines


Sekiranya anda sentiasa mencari permainan slot mudah alih yang menawarkan ciri-ciri yang inovatif, anda pasti akan menghargai gulungan yang unik di Yin & Yang.


Simbol-Simbol & Cara Main Ying & Yang Mobile Slot

Pada gelendong, anda akan dapati bahawa simbol bernilai paling rendah diwakili oleh 10 hingga A, tetapi bukan diwakili sebagai kad bermain, mereka adalah jubin Mahjong. Ia adalah sentuhan tematik yang pandai yang bermaksud ia tidak mengurangkan tema seperti biasa. Di atas mereka, semuanya diambil dari dunia mistik permainan; kami mempunyai beberapa syiling emas, bunga teratai, sebuah buku merah dengan simbol keemasan di depan, dan bulatan biru dengan naga Cina merah di hadapannya.

Terdapat juga simbol bonus - dan sudah tentu, ia adalah simbol Yin & Yang! Pendaratan bilangan simbol yang sepadan pada setiap set reels adalah bagaimana anda mendapat akses kepada ciri bonus slot yang sangat luar biasa ini. Simbol yang sama juga boleh berfungsi sebagai liar. Simbol Wild ditumpuk pada semua reels yang menyerupai semua simbol kecuali Simbol Scatter (Simbol Naga).

Simbol lain ialah Scatter Symbol, iaitu Dragon Logo, spin 3 dari Simbol Naga pada reel 2, 3 dan 4, boleh mendapatkan 8 Permainan Percuma dengan serta-merta.


Cara Menang Ying & Yang Mobile Slot in Mega888


Paylines

Hanya menang tertinggi untuk setiap baris.

Win Combinations membayar kiri ke kanan sahaja kecuali Simbol Scatter membayar apa-apa.


Paylines Menang didarabkan oleh taruhan talian.

Malfunctions tidak sah semua bermain dan membayar.


Free Game

Terdapat simbol Wild dan Scatter di slot ini, manakala simbol Scatter apperas pada gulungan 2 3 4, terdapat 8 permainan percuma yang akan diberikan.

Lebih banyak Simbol Wild akan muncul di reels semasa Permainan Percuma.

3 Lebih Simbol Scatter akan menganugerahkan 8 lagi Permainan Percuma, lebih Permainan Percuma dapat dicetuskan selama-lamanya.


Main Ying & Yang Mobile Online Slot di Mega888 dengan 4DBosku

Inspirasi untuk Yin Yang berasal dari China, dan jadi anda melihat banyak simbol pada gulungan yang diilhamkan oleh negara itu. Terdapat pelbagai Royals yang kelihatan hampir seperti jubin Mahjong, ditambah pula anda mempunyai simbol dengan bunga teratai, sampul merah, koin emas dan naga. Kualitinya sangat baik pada reels, tetapi saya sangat suka apa yang saya lihat di latar belakang. Terdapat sebuah taman di sana, dengan pokok-pokok ceri memamerkan bunga mereka.


Yin Yang sangat menyeronokkan, dan mesin slot yang saya pasti anda akan menikmati bermain. Ia mampu membayar besar, ia mempunyai permainan yang unik, tetapi RTP 95.3% lebih rendah daripada yang saya suka.

5 views0 comments

Comments


bottom of page