top of page
Search
 • Neli

Cara & Panduan Main Alice Slot Mega888

Alice in Wonderland adalah filem pengembaraan fantasi animasi Amerika yang dihasilkan oleh Walt Disney Productions dan berdasarkan buku-buku Alice oleh Lewis Carroll. Pelancaran ke-13 ciri-ciri animasi Disney, filem itu ditayangkan di London pada 26 Julai 1951, dan di New York City pada 28 Julai 1951. Filem itu menampilkan suara Kathryn Beaumont sebagai Alice, Sterling Holloway sebagai Cat Cheshire, Verna Felton sebagai Ratu Hati, dan Ed Wynn sebagai Mad Hatter.


Alice Slot Mega888
Alice Slot Mega888

Walt Disney pertama kali cuba tidak berjaya menyesuaikan Alice ke dalam filem ciri animasi pada tahun 1930-an, dan dia menghidupkan semula idea itu pada tahun 1940-an. Filem ini pada asalnya bertujuan untuk menjadi filem live-action / animasi; Walau bagaimanapun, Disney memutuskan untuk menjadikannya ciri animasi pada tahun 1946. Filem ini dianggap sebagai pelepasan awal, yang membawa kepada Walt Disney yang memperlihatkannya di televisyen sebagai salah satu episod pertama dalam siri TVnya Disneyland. Ia terbukti sangat berjaya di televisyen, terutamanya semasa era psychedelic. Ia akhirnya dikeluarkan semula di teater-teater yang terbukti secara besar-besaran berjaya. Filem ini menjadi lebih berjaya melalui merchandising dan seterusnya siaran video rumah. Lagu tema dengan nama yang sama telah menjadi standard jazz. Walaupun filem itu secara kritikal disiarkan pada pelepasan awal, ia telah dianggap sebagai salah satu klasik animasi Disney yang paling hebat, terutamanya salah satu klasik kultus terbesar dalam medium animasi, serta salah satu adaptasi filem terbaik Alice.


Penyesuaian secara langsung karya Carroll dan filem animasi, Alice in Wonderland, yang diarahkan oleh Tim Burton, dikeluarkan pada tahun 2010.

Alice adalah watak utama cerita "Alice's Adventures in Wonderland" dan sekuel "Through the Looking Glass dan apa yang Alice dijumpai di sana".


Dia adalah seorang gadis Inggeris berusia tujuh tahun dengan banyak imaginasi dan suka menunjukkan pengetahuannya. Alice adalah sopan, baik dibesarkan dan berminat dengan orang lain, walaupun kadang-kadang dia membuat kenyataan yang salah dan mengganggu makhluk-makhluk di Wonderland. Dia mudah dimatikan oleh kekurangan dan kekasaran orang lain.


Dalam Melalui Kaca Mencari, dia berusia 6 bulan lebih tua dan lebih pasti mengenainya.

Watak Alice didasarkan kepada seorang gadis yang sebenar, yang dipanggil Alice Liddell, yang merupakan salah seorang teman kanak-kanak pengarang.


Ilustrasi Alice oleh John Tenniel tidak berdasarkan Alice Liddell. Carroll menghantar Tenniel gambar Mary Hilton Badcock, seorang lagi anak perempuan, yang merupakan anak perempuan Dekan Ripon. Dia mengesyorkannya sebagai model, tetapi sama ada Tenniel menerima nasihat ini tetap menjadi perselisihan Nama salah satu daripada tiga adik perempuan di Treacle Well merujuk kepada Alice: 'Lacie' adalah transformasi huruf dari kata 'Alice'


Alice Online Slot Game

Alice adalah salah satu permainan slot dalam talian yang paling popular di seluruh Malaysia, kerana mudah untuk bermain dan pendaraban kemungkinan besar sehingga anda boleh mendapatkan keuntungan besar jika anda mendapat semua jenis atau 1 gambar mengisi reel dan garis yang dengan syarat supaya anda akan mendapat kemungkinan pendaraban yang boleh menjadi sangat besar.


ALICE MOBILE GAME INFO

RTP

95.1%

Features

Free Spins, Fever Symbols, Wild

Mobile APK

918Kiss, SCR888, Mega888, XE88, etc

Types

Video Slot

Minimum Bet

RM0.15

Maksimum Bet

RM150

Reels

5 Reels

Paylines

15 Paylines

Themes

Alice in The Wonderland Cartoon theme


Ciri-ciri Khas

 • Grafik Cartoon yang hebat dan menarik

 • Jackpot rawak yang boleh muncul apabila anda tidak menjangkakannya

 • Ciri AutoPlay yang membolehkan anda duduk dan menonton kemenangan yang berlaku

 • Ciri Fever Game yang sangat menyeronokan, pilih 3 coins daripada reel yang tertentu dan multiplier akan menunjuk.


Cara Memain Alice Online Slot Game di

918Kiss | SCR888 | Mega888 | XE88 | Joker123


 • Semua simbol membayar Kiri ke Kanan pada Paylines aktif, kecuali Simbol Demam

 • Hanya Menang tertinggi dibayar pada setiap Payline

 • Semua kemenangan didarab dengan Bet per baris

Simbol-Simbol di dalam Alice Slots

 1. Alice

 2. Caterpillar

 3. The Mad Hatter

 4. Queen of Hearts

 5. Card Soldiers

 6. Book

 7. Magic Bottle

 8. Cake

 9. Teapot

 10. Teacup

 11. Wild

 12. Fever Clock


Cara Menang Alice Online Slots dengan Scr918KissMy


Paytables (Jadual Odds)

 • Symbol Wild menggantikan sebarang sumbol lain kecuali FEVER.

 • 5 Simbol liar pada Payline aktif memenangkan Odds tertinggiAll Of A Kind

 • 10 atau lebih simbol yang sama muncul pada reels pada satu masa mungkin mempunyai peluang yang mencetuskan All Of A Kind

 • Pengiraan untuk Semua A Kind dan garis gaji biasa adalah berbeza, All Of A Kind mengalikan jumlah Bet dengan Nisbah Pembayaran.


Fever Game

White Rabbit  akan muncul apabila jam FEVER muncul di Reels 1, 3 & 5, 3 Simbol Fever yang mencetuskan Fever Game.


Menyertai Scr918KissMy untuk Main Alice Mobile Online Slot di 918Kiss | SCR888 | Mega888 | XE88 | Joker123

Alice Slots adalah salah satu permainan yang paling mudah dimainkan. Ia mempunyai 5 reels dan hanya 15 paylines untuk menang. Walau bagaimanapun, ia masih senang  menang,  dan, lebih-lebih lagi, ia menawarkan hadiah wang tunai yang baik untuk dimenangkan.


Sekiranya anda menyukai sentuhan cartoon maka anda harus pergi terus ke slot Alice yang menawarkan RTP yang menakjubkan sebanyak 95%. Artwork pada slot ini diberikan sebagai terperinci, mengesankan dan diisi dengan warna tajam. Kecuali artwork di Alice Slot, anda juga boleh menikmati cerita-cerita Alice in The Wonderland semasa memain Alice Slot ini.

21 views0 comments

Comments


bottom of page