top of page
Search
  • Neli

Cara Main 4D MTK di Malaysia

Di sini saya ingin memohon ribuan kemaafan kepada semua..Tahun lepas sebaik sahaja membuat blog ini saya mendapat berpuluh puluh panggilan, Beratus sms setiap hari..dan selepas jujukan untuk 2018 habis dijual iaitu pada 20 Feb saya sebenarnya bercadang untuk menutup sahaja blog ini..terus terang saya katakan saya cukup terganggu..tetapi awal Tahun ini apabila dapat sahaja jujukan untuk 2019..saya teru teringat balik blog ini..

Buka e-mail..bederet mesej..saya merasa sangat bersalah atas tindakan saya menutup blog ini..untuk pengetahuan semua jujukan arithmetic untuk Tahun 2019 sudah keluar..jadi sesiapa yang masih berminat..mahu mencuba..boleh lah menghubungi saya..prosedur pembayaran saya dah jelaskan di bawah..GOOD LUCK ALL!! Berlaku sedikit kesilapan terhadap no telefon yang saya telah berikan..segala kesulitan anda adalah amat dikesali..Disini saya ingin membuat pengumuman bahawa 1 kod jujukan ramalan 4D bagi tahun 2018 telah dikeluarkan. sesiapa yang berminat boleh lah membuat pesanan. Sekian terima kasih.  

Saya ingin berkongsi dengan anda semua bagaimana cara untuk meramal nombor ekor terutamanya Magnum4d dan Sports Toto dengan mudah. Mungkin ramai juga yang telah menggunakan carta ramalan klasik yang telah dikeluarkan oleh Magnum4d. Carta ramalan klasik tersebut mungkin agak sukar untuk diguna dalam membuat ramalan.


Berikut adalah contoh carta nombor ramalan klasik yang dikeluarkan oleh Magnum4d:

Apa yang anda lihat diatas adalah sebahagian cara/ kaedah arithmatik yang biasa digunakan oleh orang-orang kaki nombor untuk mencari dan membuat kiraan nombor-nombor ramalan yang akan keluar, akan tetapi berapa peratus ketepatan ramalan mereka? Ada yang memakan masa bertahun-tahun mengkaji nombor-nombor ini, dan tanpa mereka sedari mereka telah banyak kehilangan wang sepanjang kekalahan mereka bertaruh.

Walaubagaimanapun, keberkesanan mencari nombor ramalan dengan menggunakan kaedah aritmatik ini tidak boleh disangkal, kita harus mencari kuncinya dan bagaimana susunan nombor ini terjadi? Apa rahsianya, apa formulanya, dan bagaimana untuk kita terus menang dalam pertaruhan nombor ramalan 4D (4Digit)?

Teknik Rahsia

Terdapat 2 teknik rahsia yang saya ingin perkenalkan kepada anda :

1. Teknik kiraan mengikut carta Arithmatik 2. Teknik kiraan mengikut No cabutan

TEKNIK KIRAAN MENGIKUT CARTA ARITHMATIK

Bagaimana menggunakannya?

Untuk maklumaman anda, nombor yang akan keluar mempunyai perkaitan dengan nombor yang keluar sebelumnya.Jadi carta ini akan membuat kiraan berdasarkan nombor yang sebelumnya.Apabila anda membeli kod aritmatik ini, anda akan diberi Nombor Kod Aritmetik 4D beserta kunci untuk membaca kod tersebut. Lihatlah keajaiban carta aritmatik yang saya gunakan ini.... Nombor yang akan keluar juga mempunyai perkaitan dengan nombor cabutan. Anda akan diberi 1 carta dimana anda cuma perlu memasukkan no cabutan dan seterusnya akan menghasilkan 1 nombor yang mungkin akan keluar. kebarangkalian no ini keluar adalah 99%. Tetapi kebiasaannya nombor ini akan keluar tidak mengikut pola kiraan anda. Jadi disarankan agar anda membeli Ibox/Iperm/Mbox dalam nilai yang besar untuk teknik ini. Selamat mencuba!!

Harga pasaran untuk kod aritmetik ini adalah RM110 dan ke atas. Tetapi saya menawarkan kepada anda harga paling rendah RM70 RM60 sahaja iaitu RM40 sebagai harga produk dan RM20 sebagai caj pos. Harga pasaran untuk kod kiraan mengikut nombor cabutan pula ialah RM50 ke atas. Tetapi saya menawarkan kepada anda dengan harga paling rendah RM20 sahaja Jadi apa tunggu lagi!! tempah la sekarang dan anda sendiri akan menilai hasilnya!! 

176 views0 comments

Kommentare


bottom of page